Over ons

Het ontstaan van “Wijn van ons”

Als leerling van de Hotelschool liep ik op 18 jarige leeftijd stage bij hotel, brasserie en restaurant Valuas te Venlo. Hier maakte ik kennis met eigenaar Marcel Swaghoven. De passie en liefde voor de horeca proef, zie en beleef je daar. Een enorm goede klik ontstond met als gevolg dat wij elkaar nooit uit het oog verloren zijn. Ieder jaar genieten mijn vrouw en ik op onze trouwdag in het met één Michelin ster bekroonde restaurant. Marcel vertelde een aantal jaar geleden over zijn exclusieve wijngroothandel “The Wine Companions”. Hij vroeg mij of ik interesse had om in het westen aan de gang te gaan. Op dat moment kwam dit aanbod voor mij te vroeg na net verhuisd te zijn en vanwege gezinsuitbreiding. Medio 2016 heb ik mezelf de vraag gesteld of ik echt gelukkig was met het werk wat ik deed. Na een mooie periode van 8 jaar voor dezelfde werkgever buiten de horeca was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Voor een werkgever aan de gang gaan zag ik niet meer zitten en dus besloot ik Marcel te benaderen om hem te vragen of het aanbod nog stond. Het antwoord was positief en na een aantal goede gesprekken is “Wijn van ons” de partner in de kustprovincies van “The Wine Companions”.

Kernwaarden
- Betrouwbaar                         - Klantgericht
- Meedenkend                         - Oplossingsgericht
- Loyaal                                    - Eerlijk

Verwachtingen

Wat kunt u als klant verwachten? Wijn van ons streeft er naar om de beste kwaliteit tegen een concurrerend tarief in de markt te zetten. Met een persoonlijke en meedenkende manier van werken is Wijn van ons op zoek naar partners voor de lange termijn. Geen snel gewin maar een eerlijke en betrouwbare leverancier zijn, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Geen webshop maar wel wijn

Omdat ik graag persoonlijk werk en lange termijnrelaties wil opbouwen is de bewuste keuze gemaakt om geen webshop op te zetten. Voor horeca en de zakelijke klant is er een bestelsite welke te bereiken is via het klantportaal. Als particulier kunt u mij benaderen bij “vraag het Ronald” op de homepage.

Bestellen

Als bedrijf kunt u d.m.v. de link ‘klantportaal' uw bestelling doorgeven. Bestellingen worden op een vooraf afgesproken dag geleverd. Tevens is er de mogelijkheid om uw bestelling af te halen.