Relatiegeschenken

Omdat relatiegeschenken vaak persoonlijk zijn willen wij hier graag extra aandacht aan besteden voor u. Maak uw wensen kenbaar en Wijn van ons zorgt voor een passend aanbod. U kunt ook uw eigen wijnpakket samenstellen of kiezen voor een pakket van ondernemers uit de IJmond. Om tot het beste resultaat te komen vragen wij u om per e-mail of telefonisch contact op te nemen. 

Wijnpakketten

Wijn van ons biedt u een uitgebreid assortiment wijnen, voornamelijk van het Noordelijk halfrond. De specialiteiten zijn gericht op Italiaanse, Spaanse en Californische wijnen. Bent u op zoek naar Champagne of een andere mousserende wijn dan bent u bij ons op het goede adres. Met zowel Grand Cru Champagne van Mailly, Franciacorta uit Italië en de beste Cava uit Spanje hebben wij alles in huis om uw pakket van topkwaliteit te voorzien.
Met de uiterste zorg worden mooie wijnpakketten samengesteld. Wanneer u zelf voorkeuren heeft dan wordt hier vanzelfsprekend rekening mee gehouden en zullen pakketten, speciaal voor u, op maat gemaakt worden.

Wijn & spijs pakketten

Naast mooie wijnpakketten wordt er tevens samengewerkt met speciaalzaken. Speciaalzaken in de vorm van een patisserie, slagerij/worstmakerij, een kaas- en notenwinkel en zelfs een kleinschalige Beverwijkse bierbrouwerij. Met kwaliteitsproducten worden prachtige drank & spijs combinaties in één pakket aangeboden en dat helemaal nu uw wens.