Portugal Port

Barão de Vilar - Porto Ruby

Herkomst: Portugal, Douro
Druivenras: Blend van diverse geselecteerde jonge port van verschillende jaren.
Alcohol: 19,5%
Kleur: Ruby
Eigenschappen: De port heeft een volle body en is rijk aan rood fruit.
Wijn en spijs: Kan direct gedronken worden en is mooi te combineren bij kazen, chocolade en een diversiteit aan nagerechten.
Serveertemperatuur: 18 °C

Barão de Vilar - Porto Tawny

Herkomst: Portugal, Douro
Druivenras: Blend van diverse geselecteerde jonge port van verschillende jaren gerijpt op smalle houten vaten.
Alcohol: 19,5%
Kleur: Donkerrood
Eigenschappen: De port heeft een mooie combinatie van aroma’s in rijp en gedroogd fruit met aanvulling van noten en kaneel.
Wijn en spijs: Geeft een mooie combinatie bij zoetige desserts en is op zichzelf licht gekoeld heerlijk om te drinken.
Serveertemperatuur: 13 - 16 °C

Barão de Vilar - Porto White

Herkomst: Portugal, Douro
Druivenras: Malvasia, Vioshino, Donzelinho, Gouveio
Alcohol:
19,5%
Kleur: Lichtgeel, helder
Eigenschappen: Blend van diverse geselecteerde jonge port van verschillende jaren gerijpt op smalle houten vaten.
Wijn en spijs: Een mooie port met zoet karakter en heerlijk fruitig.
Heerlijk om licht gekoeld als aperitief te drinken.
Serveertemperatuur: 12 - 15 °C

Barão de Vilar - Late Bottled Vintage 2010

Herkomst: Portugal, Douro
Druivenras: Malvasia, Vioshino, Donzelinho, Gouveio
Alcohol: 19,5%
Kleur: Bruinrood
Eigenschappen: Fantastische port
Wijn en spijs: Heerlijk bij vele soorten kaas
Serveertemperatuur: 12 - 15 °C

Barão de Vilar - Colheita 1990

Herkomst: Portugal, Douro
Druivenras: Malvasia, Vioshino, Donzelinho, Gouveio
Alcohol: 19,5%
Kleur: Donker rood en bruin
Eigenschappen: Fantastische zachte port, zeer toegankelijk
Wijn en spijs: Heerlijk bij vele soorten kaas
Serveertemperatuur: 12 - 15 °C