Wijnhuis: Epicure Wines (DO Ribera Del Douro, Spanje)

Over het wijnhuis

Franck Massard is oprichter en eigenaar van Epicure Wines. Zijn betrokkenheid in de wijnwereld heeft Franck doen besluiten om zijn eigen zaak op te richten om zijn passie voor wereldwijde topwijnen te delen. Inmiddels worden zijn eigen wijnen in 25 verschillende landen verkocht.
In 2004 is Franck zijn avontuur gestart door samen met een bevriende sommelier een wijngaard in Priorat te kopen om hun droom te realiseren. De eerste wijn welke zij samen produceerden kreeg de naam Huellas. Om mooie complexe wijnen te maken kwamen zij er achter dat het met hart en ziel erg hard werken is maar dat dit hun passie meer dan waard is.
Door op zoek te gaan naar de mooiste stukken grond in Spanje is Franck door de jaren heen met steeds meer diversiteit gaan werken van wit, rood en rosé tot de mooiste Cava van Spanje in 2014. Het uitgangspunt is dan ook om mooie elegante en toegankelijke wijnen te produceren die met veel plezier samen gedronken kunnen worden.

De kernwaarden waar mee gewerkt wordt zijn: realisme, eerlijkheid, integriteit, experimenterend, respectvol en uiterste zorg.

Website

Geografische ligging